Manchester United tredje dräkt säsongen 2023/24

Comments · 684 Views

Manchester United tredje dräkt säsongen 2023/24

Adidas och Manchester United har tillsammans lanserat klubbens tredje tröja för säsongen 2023/24, och hämtar inspiration från de röda djävlarnas rika historia för att skapa ett fräscht nytt utseende. Den nya tröjan är enkel och djärv, inspirerad av tröjan från 1909 års cupvinnande lag. Ett jacquardtryck lägger till textur till skjortans elfenbensfärgade bas, och de tre ränderna kontrasterar något mot det vita. För första gången på femtio år har Manchester Uniteds vapen ersatts av ett välbekant mönster - Röda djävlarna. Alternativa märken, adidas-logotypen och kragen i djupröd färg kompletterar tröjan för en klassisk färgsättning. Tröjans version på planen är gjord med HEAT.RDY-teknik för att hålla spelarna bekväma under hela 90 minuter och därefter. Fläktkopian har AEROREADY-teknik för att hålla kroppen torr. Båda versionerna är helt gjorda av återvunnet material. Nya tröjor finns hos Billiga Fotbollströjor.
Det finns fortfarande ingen autentisk version av Arsenals hemmatröja för säsongen 2023-2024. A-laget fortsatte också att bära fel kit, med bara 32 av 38 framträdanden. Detta bekräftar att det kommer att ta ganska lång tid (veckor säkert) innan adidas kommer att ha kit redo. Adidas och Arsenal har kontaktat kunder som köpt den defekta tröjan 23-24 för att erkänna designfelet i tröjan. Adidas har slutat sälja den ursprungliga Arsenal tröja 23-24 efter att ha missat sex matcher under Invincibles-säsongen. Både Adidas och Arsenal har dragit tillbaka sina autentiska tröjor och säljer dem inte längre via detaljhandelskanaler. Men tjänstemän har ännu inte kommenterat ärendet.
Arsenal-fan @Fotbollströjor med tryck hittade ett kritiskt och oväntat fel i Arsenal 23-24 hemmatröjan, vilket sedan bekräftades av andra fans. Arsenal tröjmisstag: Endast 32 av 38 matcher dök upp på tröjan 23-24 när försiktiga fans märkte att remsan på tröjan bara stod på 32 W/D (vinst/oavgjort) istället för 38 från den legendariska Invincibles-säsongen. Nyheten avslöjades bara när spelets fullständiga skiva släpptes. Frånvaron har väckt frågor om huruvida det var ett förbiseende av kittillverkaren Adidas eller ett medvetet beslut av Arsenal.
Det är inte ett tröjastorleksfel eftersom det finns punkter som skiljer beställningen åt. Skillnaden blir stor om du hoppar över de fyra sista matcherna för säsongen, inklusive oavgjorda matcher mot Portsmouth och Birmingham. De missade också två av lagets nio matcher långa vinstsvit (spel 21-29). Dessa saknade resultat representeras av sex saknade bokstäver som borde ha förekommit på bandet. Det återstår att se om Arsenal eller adidas kommer att ta itu med det här problemet och ge en förklaring eller lösning för fans som vill återskapa Invincibles-säsongen på sina tröjor. Du kan hitta alla Arsenal FC-dräkter på https://www.trikotskit.com Vad tror du orsakar detta fel? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Comments