Yeezy 350 skor autentiseringsguide: 5 sätt att aldrig vara rädd för att köpa falska skor igen

Comments · 267 Views

Yeezy 350 skor autentiseringsguide: 5 sätt att aldrig vara rädd för att köpa falska skor igen

I denna tid är modetrenden som en dag, skofans ägnar mer och mer uppmärksamhet åt Yeezy-skor. Marknaden är dock full av falska och luddiga varor, så människor måste vara vaksamma. För att hjälpa dig att undvika att köpa falska Yeezy-skor har vi förberett denna detaljerade autentiseringsguide för dig.

1. Material är nyckeln: Börjar från den övre
Ovandelen på äkta Yeezy 350 Boost-skor är tillverkad av Adidas exklusiva andningsbara tyg "Primeknit". Detta tyg stickas tre gånger för att ge flexibilitet och stöd. Till skillnad från förfalskade produkter är det övre materialet ofta svagt och mjukt att ta på. Du kan enkelt urskilja äktheten genom beröring.

2. Avslöjade sömmar i mitten: Detaljer avgör kvaliteten
De mellersta sömmarna på äkta Yeezy-skor bör sträcka sig från skokroppen hela vägen till stortån. Dessa stygn är arrangerade i en alternerande X, kvadrat, X, kvadrat. Förfalskade skor, å andra sidan, tenderar att visa förvirring eller övernötning i denna detalj. Genom att observera denna detalj kan du avgöra om skorna är äkta.

3. Snörningens detaljer: fokusera på vävning och stängning
Äkta Yeezy Boost 350-skor är utrustade med högkvalitativa rörformiga flätade snören. Dessa snören är tätt och jämnt vävda, och spetsarna är förseglade med transparenta lock så att de inte lossnar. Var uppmärksam på detaljerna i snören, vilket hjälper dig att bedöma skornas äkthet.

4. Hemligheten med autenticitetsetikett: noggrann observation
På den autentiska Yeezy 350 V2 kan det finnas häletiketter. Placeringen av dessa etiketter bör vara korrekt, medan förfalskade produkter ofta har etiketter placerade utanför innerfodret. Dessutom är vävmönstret på taggarna också en nyckel till bedömning eftersom vävstrukturen varierar från ett område till ett annat.

5. Hitta sanningen i mellansulan: strukturen avgör kvaliteten
Mellansulan på äkta Yeezy Adidas Boostyeezy-skor är tillverkad av ett speciellt skummaterial där små runda kapslar frigör energi och ger extra dämpning. Till skillnad från detta är mellansulans struktur på förfalskade skor vanligtvis mjukare. Genom att titta på skons mellansula kan du avgöra om skon är äkta.

Med dessa fem metoder kommer du att kunna vara mer säker på din Yeezy-skoautentisering och undvika att köpa förfalskade produkter. Mode bör aldrig eroderas av förfalskningar, så låt oss skydda den autentiska Yeezy-kulturen tillsammans billiga nike adidas skor.

Men jag tror att det fortfarande måste finnas många vänner som fortfarande har frågor om yeezy-tränare till exempel:

Q1: Hur man bedömer om snören av äkta Yeezy skor är normala?
Vid spetsen av de äkta Yeezy-skosnörena bör förseglas med ett transparent lock, tätt och jämnt, utan tecken på löshet.

Q2: Vilka är de vanliga mittstygnslinjearrangemangen i förfalskade Yeezy-skor?
Förfalskade skor tenderar att visa ett förvirrande eller alltför snyggt arrangemang av X, kvadrat, X, kvadrat.

F3: Vilken roll spelar kapselstrukturen i mellansulan vid autentisering?
Kapseln i mellansulan på autentiska skor frigör energi och ger dämpning, medan mellansulan på förfalskade skor ofta är mjukare.

F4: Hur observerar man snörningens vävning och tätning för att bedöma äktheten?
Äkta snören ska vara tätt och jämnt vävda, och spetsarna ska vara förseglade med ett genomskinligt lock som inte lossnar.

Q5: Varför är häletikettens placering viktig för äkthetsbedömningen?
Förfalskningar har ofta häletiketter som är placerade på insidan av fodret, vilket inte matchar placeringen av den äkta etiketten.

Comments